Produse la preţuri atractive pentru casă

 

Începutul de an poate aduce în casa dumneavoastră schimbări importante. Dacă intenţionaţi ca în această perioadă să achiziţionaţi pături, pilote sau prosoape pentru locuinţă ar fi indicat să fiţi atenţi la mai multe aspecte legate de calitatea produselor.

Motive pentru a alege pernele de pe elider.ro

 

Cu toţii ştim cât de important este să dormim pe o pernă confortabilă, dar pentru fiecare dintre noi confortul reprezintă altceva. Calitatea somnului are un impact asupra vieţii profesionale şi de familie, avertizează specialiştii. Este cunoscut faptul că perna asigură menţinerea corectă a coloanei şi de aceea trebuie aleasă cu grijă şi schimbată periodic.

Vă oferim sute de modele de prosoape

 

Sunteţi în căutarea unor prosoape, elider.ro vă pune la dispoziţie o multitudine de modele, la preţuri atractive. În funcţie de bugetul de care dispuneţi, de contextul în care vreţi să folosiţi aceste produse, puteţi alege între prosoapele de tip standard, cele de bucătărie, de baie sau de faţă, dar şi cele pentru copii, de pat ori cele speciale pentru hoteluri şi pensiuni.

Vă ajutăm să găsiţi mărimile perfecte la produsele elider.ro

 

A face cumpărături online a devenit o obişnuinţă, cu atât mai mult atunci când vine vorba despre haine şi încălţăminte. Câteva reguli simple te ajută să găseşti mărimea potrivită pentru îmbrăcăminte şi încălţăminte, iar pentru ca achiziţia să fie şi mai sigură consilierul elider.ro te va ajuta în decizia finală.

Alege pilotele de pe elider.ro

 

Ţi-ai propus să cumperi o nouă pilotă pentru casa ta sau doreşti să o oferi cadou pentru cineva drag, atunci poţi consulta oferta de pe www.elider.ro. Îninate de face noua achiziţie ia în calcul câteva caracteristici ce vizează modul în care îţi place să dormi, dacă eşti o persoană friguroasă, dacă ai vreo alergie sau dacă în timpul somnului te dezveleşti des.

NOU pe elider.ro! Din februarie, puteţi plăti online, folosind cardul

Pentru că dorim să oferim clienţilor noştri tot confortul în timpul achiziţiilor de pe elider.ro, începând din februarie 2016, oricine poate să plătească produsele cumpărate din depozitul nostru utilizând cardul.

 

Clarificări pentru partenerii noştri care cumpără en-gross

Pentru că în ultima vreme ne-am confruntat cu o reticenţă din partea clienţilor noştri care fac achiziţii în sistem en-gross de pe www.elider.ro, dorim să facem câteva menţiuni utile pentru cei care deja cumpără din depozitul nostru online sau pentru cei care intenţionează să facă acest lucru în următoarea perioadă.

Alege jucării din pluş la preţuri avantajoase

 

Dacă sunteţi în căutarea unui cadou pentru micuţii din familie şi încă nu ştiţi ce să cumpăraţi, oferta impresionantă de jucării din pluş propusă de www.elider.ro vă ajută să luaţi cea mai bună decizie. Magazinul nostru vă oferă una dintre cele mai variate game de produse de acest tip de pe piaţă.

 

Cum alegi cele mai bune şi utile cadouri

 

Sfârşitul de an este pentru mulţi dintre noi un moment de bilanţ, unul în care ne arătăm recunoştinţa faţă de cei pe care i-am avut alături sau ne amintim de cei pe care poate i-am neglijat de-a lungul timpului. Cel mai sincer mod în care putem să le mulţumim celor apropiaţi este prin a le oferi cadouri.

Studiul care analizează ce şi cât cumpără românii din online

 

Oficiul european de statistică, Eurostat, a prezentat, în această săptămână, o analiză privind comportamentul cumpărătorilor de pe internet, la nivelul tuturor celor 28 de state din spaţiul comunitar. Cercetarea are în vedere segmentul de public cu vârste cuprinse între 16 şi 74 de ani.

Speram sa zambiti citind aceste randuri. Citate celebre adunate de pe internet. Va dorim o zi excelenta!
"Lucrând cu sârg câte 8 ore pe zi, e posibil ca până la urmă să ajungi șef și să lucrezi 12 ore pe zi." (Robert Frost)
Prezentare depozit. Toate produsele sunt in stoc.

S.C. Lider 4 IT S.R.L.

Magazin online eLider.ro
Iasi, Str. Bucium, nr 21-23
Judetul Iasi, Romania
CUI: RO29258688
J22/1938/2011
Comenzi telefonice si suport:
0784.eLider
comenzi@liderit.ro
ANPC

Viziteaza magazinul Elider.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.
Acceptam plata online cu cardul

Software solution powered by Lider 4 IT software company