Motive pentru a alege pernele de pe elider.ro

 

Cu toţii ştim cât de important este să dormim pe o pernă confortabilă, dar pentru fiecare dintre noi confortul reprezintă altceva. Calitatea somnului are un impact asupra vieţii profesionale şi de familie, avertizează specialiştii. Este cunoscut faptul că perna asigură menţinerea corectă a coloanei şi de aceea trebuie aleasă cu grijă şi schimbată periodic. De aceea, atunci când decidem să folosim un anumit tip de pernă trebuie să luăm în calcul câteva caracteristici legate de materialele folosite la fabricare, dimensiuni şi greutate. Este recomandat ca, dacă dormi pe o parte sau pe spate, să foloseşti o pernă cu volum, iar dacă dormi pe burtă, este indicată o pernă cât mai subţire.

 

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, elider.ro vă oferă o gamă foarte variată de perne. Practic, puteţi alege zeci de perne de diverse modele şi diferite specificaţii. Unul dintre cele mai căutate astfel de produse este perna din bumbac SuperBall de la Minet Conf. Potrivit specificaţiilor oferite de producătorul român, faţa pernei este 100% din bumbac, iar umplutura este din poliester tip biluţe siliconizate. Acest tip de produs are o durată mare de utilizare, asigură o permeabilitatea aerului, dar un efect de micro-masaj prin mişcare. Se spală la maşina de spălat, iar producătorul susţine că pot fi spălate la 95 grade Celsius, fără contracţii. Dacă doriţi un design deosebit pentru acest produs, puteţi alege varianta cu şnur colorat pe margini.

 

O altă pernă pe care puteţi să o achiziţionaţi de pe elider.ro la preţuri bune este cea anatomică. Proprietăţile acestui produs sunt că îşi menţine volumul, are o formă specială anatomică şi are o husă matlasabilă lavabilă. Totodată, perna din latex de la acelaşi producător român poate fi o opţiune pentru dumneavoastră. Produsul oferă flexibilitate, iar caracteristicile materialului- antibacteriene, antiacariere şi antialergice, fac din acest tip de pernă unul ideal. Este rezistent, iar pentru că eliberează presiunea, somnul este unul liniştit. Pe elider.ro puteţi comanda şi perne marca Infinity, realizate de acelaşi producător cu materii prime 100% naturale din puf şi pene de gâscă, bumbac sau lână. Pe elider.ro mai puteţi comanda şi perne de decor, dar şi feţe de pernă pe care le puteţi folosi în funcţie de nevoile căminului dumneavoastră.

 

Pernele pot fi cumpărate atât la bucată, cât şi la set, preţul variind în funcţie de dimensiune, de tipul şi producătorul de la care alegeţi să achiziţionaţi. Pe lângă informaţiile din descrierea produselor prezentate pe elider.ro nu ezitaţi să apelaţi la unul din consilierii depozitului online, care vă poate oferi date suplimentare despre produsele pe care doriţi să le achiziţionaţi. Pentru a face cele mai avantajoase achiziţii, înainte de a comanda ne puteţi contacta telefonic - 0751.093743 sau pe e-mail comenzi@elider.ro.

 

Dacă faceţi achiziţii în sistem en-gross, cumpărăturile online de pe www.elider.ro asigură confort, deoarece din faţa calculatorului faceţi achiziţia, puteţi analiza factura în linişte, iar recepţia produselor nu mai este făcută în grabă. Mai mult, printr-o achiziţie online de pe elider.ro puteţi face economie de timp, nu vă mai deplasaţi la depozit, iar marfa de care aveţi nevoie vine la uşa magazinului dumneavoastră.

Speram sa zambiti citind aceste randuri. Citate celebre adunate de pe internet. Va dorim o zi excelenta!
"Cel mai bun mod de a te înveseli este să incerci să înveselești pe altcineva." (Mark Twain)
Prezentare depozit. Toate produsele sunt in stoc.

S.C. Lider 4 IT S.R.L.

Magazin online eLider.ro
Iasi, Str. Bucium, nr 21-23
Judetul Iasi, Romania
CUI: RO29258688
J22/1938/2011
Comenzi telefonice si suport:
0784.eLider
comenzi@liderit.ro
ANPC

Viziteaza magazinul Elider.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.
Acceptam plata online cu cardul

Software solution powered by Lider 4 IT software company