Produse la preţuri atractive pentru casă

 

Începutul de an poate aduce în casa dumneavoastră schimbări importante. Dacă intenţionaţi ca în această perioadă să achiziţionaţi pături, pilote sau prosoape pentru locuinţă ar fi indicat să fiţi atenţi la mai multe aspecte legate de calitatea produselor.

 

În sezonul rece, rolul pilotelor şi al păturilor este cu mult mai important şi de aceea achiziţia trebuie să fie mai responsabilă. Este ştiut faptul că o pilotă bună, care îţi oferă un nivel confortabil de căldură, te ajută să dormi bine. Astfel, înainte de face o nouă achiziţie ţineţi cont de faptul cum dormiţi, dacă aveţi vreo alergie sau dacă în timpul somnului vă dezveliţi des. Dacă aveţi alergii la materiale naturale precum puf de gâscă ori lână, puteţi alege cu încredere pilotele din microfibră. Din cauza neplăcerilor create de alergii, în prezent, producătorii de pilote tratează umpluturile antialergic şi antiseptic. Avantajul acestor pilote este că au greutate uşoară şi preţuri accesibile. Totodată, aceste pilote se întreţin uşor, au greutate redusă şi asigură o bună aerisire.

 

Un alt aspect de care ar fi indicat să ţineţi cont atunci când vrei să cumpăraţi o pilotă ori o pătură este dimensiunea. Luaţi în calcul atât lungimea patului pe care o veţi aşeza, dar şi cine va folosi produsul, dacă va fi utilizată de un copil sau de un adult. Se recomandă ca dimensiunile pilotei ori a păturii să fie mai mari decât ale patului.

 

Dacă doriţi să faceţi cadou cuiva o pătură sau o pilotă ţineţi cont de anotimpul în care produsul va fi folosit. Puteţi opta pentru un set compus din două pilote- una pentru vară, cu o umplutură mai subţire, şi una pentru primăvară/ toamnă, cu umplutură medie. Cele două pilote se pot cupla foarte simplu pentru a obţine o pilotă de iarnă, călduroasă şi comodă. De aceea, unul dintre avantajele pilotelor din microfibră este acela că pot fi folosite în orice anotimp.

 

Producătorii au indicaţii de modul de curăţare a pilotelor şi păturilor. Un avantaj al pilotelor din fibre sintetice este că pot fi curăţate frecvent, chiar şi acasă, la maşina de spălat. Un alt avantaj al acestui tip de pilotă este că se usucă rapid după spălare.

 

În ceea ce priveşte prosoapele, de asemenea este indicat să ţineţi cont de scopul în care vor fi folosite aceste produse, materialele din care sunt fabricate, ţesătura, grosimea, temperatura de spălare, dar şi culoarea. Prosoapele, ca orice ţesătură, pot fi realizate din diferite materiale- sintetic, bumbac sau combinaţie. În ceea ce priveşte materialul folosit, pe piaţă există prosoape din bumbac egiptean, un bun absorbant datorită fibrelor lungi, din bumbac supima, moi şi rezistente, dar şi din fibre sintetice în combinaţie cu bumbac, mai ieftine, dar dacă le schimbaţi des, pot fi o alegere convenabilă.

 

Chiar dacă pe etichetă scrie că produsul este realizat din bumbac 100%, contează foarte mult calitatea bumbacului folosit, tipul de ţesătura, dar şi greutatea lui pentru a decide dacă are o bună capacitate de absorbţie a apei. Pentru a testa un prosop, puteţi încerca să absorbiţi apa de pe o suprafaţă. Dacă aceasta dispare în totalitate, prosopul conţine cel puţin 50% bumbac.

 

Trebuie să ţineţi cont de faptul că, în funcţie de temperatura de spălare, produsul, fie el prosop sau pătură, se va decolora mai repede în cazul în care nu respectaţi instrucţiunile producătorului.

 

Dacă doriţi să achiziţionaţi produse de calitate, la preţuri atractive puteţi apela la gama largă pusă la dispoziţie de depozitul online de pe elider.ro. Totodată, nu ezitaţi să apelaţi la unul din consilierii magazinului online, care vă poate oferi date suplimentare despre produsele pe care doriţi să le achiziţionaţi. Pentru a face cele mai avantajoase achiziţii, înainte de a comanda ne puteţi contacta telefonic - 0751.093743 sau pe e-mail comenzi@elider.ro.

Speram sa zambiti citind aceste randuri. Citate celebre adunate de pe internet. Va dorim o zi excelenta!
"Întodeauna am fost de părere că e bine să înveți din propriile greșeli, așa că am avut tot timpul grijă să fac destule" (Silviu O)
Prezentare depozit. Toate produsele sunt in stoc.

S.C. Lider 4 IT S.R.L.

Magazin online eLider.ro
Iasi, Str. Bucium, nr 21-23
Judetul Iasi, Romania
CUI: RO29258688
J22/1938/2011
Comenzi telefonice si suport:
0784.eLider
comenzi@liderit.ro
ANPC

Viziteaza magazinul Elider.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.
Acceptam plata online cu cardul

Software solution powered by Lider 4 IT software company