Vă oferim sute de modele de prosoape

 

Sunteţi în căutarea unor prosoape, elider.ro vă pune la dispoziţie o multitudine de modele, la preţuri atractive. În funcţie de bugetul de care dispuneţi, de contextul în care vreţi să folosiţi aceste produse, puteţi alege între prosoapele de tip standard, cele de bucătărie, de baie sau de faţă, dar şi cele pentru copii, de pat ori cele speciale pentru hoteluri şi pensiuni.

 

Înainte de a face noua achiziţie luaţi în calcul câteva caracteristici generale legate de acest tip de produse. Un prosop are rolul de a absorbi apa, indiferent dacă vorbim de unul de corp, de faţă şi mâini sau de bucătărie. Prosoapele mici şi medii sunt pentru faţă, cele medii pot fi folosite pentru mâini, iar cele de mari dimensiuni sunt indicate pentru corp.

 

Înainte de a începe căutarea produselor ideale este indicat să ştiţi scopul pentru care aveţi nevoie de prosoape, materialele din care sunt fabricate, ţesătura, grosimea, temperatura de spălare, dar şi culoarea, pentru că în unele cazuri de utilizare ar fi indicat să se potrivească spaţiului şi mometului în care le folosim.

 

Depozitul online elider.ro vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o ofertă greu de refuzat. Vă stăm la dispoziţie cu peste două sute de modele de prosoape. Acestea pot fi cumpărate la bucată sau în baxuri, în funcţie de nevoile dumneavoastră. Preţurile variază de la câţiva lei pentru cele de mici dimensiuni de faţă sau de bucătărie, care pot fi oferite în diferite contexte precum înmormântări sau pomeniri, până la prosoapele de pat, de mari dimensiuni, din bumbac, realizate de producători din ţară şi străinătate.

 

În funcţie de contextul în care utilizaţi prosoapele, luaţi în calcul calitatea bumbacului folosit, tipul de ţesătura, dar şi greutatea lui pentru a decide dacă are o bună capacitate de absorbţie a apei. Toate aceste caracteristici se reflectă în preţul de achiziţie. Astfel, dacă doriţi produse mai ieftine, care pot fi schimbate mai des, aveţi la dispoziţie prosoape din material sintetic sau combinaţie de fibre sintetice cu bumbac. Dacă sunteţi dispuşi să achiziţionaţi prosoape din diferite tipuri de bumbac, care au calităţi diferite, atunci preţurile pentru aceste produse vor creşte, însă rămân competitive pe piaţă.

 

În cazul în care doriţi să achiziţionaţi produse pentru unităţi de cazare trebuie să ţineţi cont de densitatea fibrelor. Ea poate varia de la 300 gr/mp şi poate ajunge până la 700 de gr/mp. Cele cu densitatea foarte mare sunt mai grele, dar sunt mai rezistente la spălările repetate şi sunt o investiţie foarte bună pentru proprietarii de hoteluri.

 

Dacă faceţi achiziţii în sistem en-gross, cumpărăturile online de pe www.elider.ro asigură confort, deoarece din faţa calculatorului faceţi achiziţia, puteţi analiza factura în linişte, iar recepţia mărfurilor nu mai este făcută în grabă. Mai mult, printr-o achiziţie online de pe elider.ro puteţi face economie de timp, nu vă mai deplasaţi la depozit, iar marfa de care aveţi nevoie vine la uşa magazinului dumneavoastră.

 

Pe lângă informaţiile din descrierea produselor prezentate pe elider.ro, nu ezitaţi să apelaţi la unul din consilierii depozitului online, care vă poate oferi date suplimentare despre produsele pe care doriţi să le achiziţionaţi. Pentru a face cele mai avantajoase achiziţii, înainte de a comanda ne puteţi contacta telefonic - 0751.093743 sau pe e-mail comenzi@elider.ro.

 

Speram sa zambiti citind aceste randuri. Citate celebre adunate de pe internet. Va dorim o zi excelenta!
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." (Ion Creanga)
Prezentare depozit. Toate produsele sunt in stoc.

S.C. Lider 4 IT S.R.L.

Magazin online eLider.ro
Iasi, Str. Bucium, nr 21-23
Judetul Iasi, Romania
CUI: RO29258688
J22/1938/2011
Comenzi telefonice si suport:
0784.eLider
comenzi@liderit.ro
ANPC

Viziteaza magazinul Elider.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.
Acceptam plata online cu cardul

Software solution powered by Lider 4 IT software company