Returnare produse elider.ro

 

Daca produsul cumparat nu corespunde asteptarilor tale, il poti returna.

Primesti banii inapoi fara intrebari sau comentarii. Garantat!


 

RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI: 
Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa nu prezinte deteriorari sau urme vizibile de folosire. Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul elider.ro sau se va trimite prin curier rapid UrgentCurier. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.


Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru folosind adresa de email comenzi@elider.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare Luam in considerare orice solicitare de retur, dar pentru siguranta va rugam sa trimiteti si un mail la adresa precizata. Nu suntem rau intentionati, dar s-ar putea ca un operator sa uite de solicitarea dumneavoastra.
Produsele trebuie returnate in maxim 5 zile lucratoare de la primirea confirmarii de returnare.

PROCEDURA DE RETUR
-ne contactati pentru a solicita returul
-noi solicitam curierului sa vina sa ridice coletul (sau puteti expedia cu un curier preferat numai la adresa si la data convenita cu operatorul)
-dupa ce primim produsele si verificam integritatea acestora, primiti banii IN CONT BANCAR sau  puteti compensa valoarea cu o comanda ulterioara.
-daca nu aveti cont bancar, puteti sa oferiti un cont al unei rude sau al unui prieten de incredere. Nu trimitem contravaloarea returului in alta forma decat in cont bancar.
-pentru transferul banilor vi se va solicita contul bancar, numele complet si CNP-ul. Informatii necesare pentru efectuarea transferului.
-banii ajung la dumneavoastra in maxim 30 zile de la solicitarea returului (de obicei 2-5 zile pentru intoarcerea produselor, si inca 2-5 zile pentru efectuarea transferului)


NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri 
- Produse de ingrijire personala, igiena casei sau personala accesorii medicale desigilate
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma


Important: Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai pentru comenzile livrate prin curier catre persoane fiziceDesi legea nu ne obliga, intrucat firma noastra isi respecta toti clientii, oferim si celorlalte categorii de clienti un termen de returnare de 10 zile calendaristice.

In cazul produselor achizitionate de la sediul firmei sau a celor achizitionate pe persoana juridica (indiferent de metoda de livrare), termenul de returnare este de 2 zile calendaristice.
Produsele trebuie returnate in maxim 2 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare.

Pentru achizitiile de la sediu sau pentru cele pe persoana juridica, indiferent de metoda de livrare, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produsului in cazuri de retururi repetate, clienti recalcitranti, neindeplinirea conditiilor de returnare.

 

 

 

Speram sa zambiti citind aceste randuri. Citate celebre adunate de pe internet. Va dorim o zi excelenta!
"Potrivit unor cercetări recente, femeile spun că se simt mai confortabil dacă se dezbracă în fața unui bărbat, decât dacă ar face-o în fața unei femei. Aceasta din cauză că femeile sunt foarte critice, în timp ce bărbații sunt doar recunoscători." (Robert De Niro)
Prezentare depozit. Toate produsele sunt in stoc.

S.C. Lider 4 IT S.R.L.

Magazin online eLider.ro
Iasi, Str. Bucium, nr 21-23
Judetul Iasi, Romania
CUI: RO29258688
J22/1938/2011
Comenzi telefonice si suport:
0784.eLider
comenzi@liderit.ro
ANPC

Viziteaza magazinul Elider.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.
Acceptam plata online cu cardul

Software solution powered by Lider 4 IT software company