termeni si conditii

Prin vizitarea si utilizarea acestui site confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

-elider.ro poate fi folosit doar in scopul pentru care a fost creat: Comert online.

-vizitarea, cumpararea si orice alta actiune pe acest site sau legata de acest site impune acceptarea acestor termeni. Daca nu sunteti de acord va rugam parasiti acest site. (elider.ro)

-toate informatiile de pe elider.ro sunt proprietatea S.C. Lider 4 IT S.R.L. incluziv imagini, clipuri video sau texte. Toate aceste informatii sunt introduse manual si nu sunt preluate din alte surse decat etichetele produselor. Toate pozele sunt realizate in sistem propriu si nu sunt preluate din alte surse.

-elider.ro stocheaza TOATE INFORMATIILE legate de utilizare si modul de utilizare, indiferent de utilizator sau platforma.

-site-ul foloseste cookies.

-site-ul poate folosi scripturi partenere care au propriile conditii de utilizare si confidentialitate. (ex. facebook)

-comenzile si alte actiuni pe site nu genereaza in mod automat obligativitate din partea vanzatorului. Obligatiile revin doar in urma unui contract scris intre parti.

-pozele au un caracter informativ. Se pot intalni urmatoarele situatii: o poza are mai multe articole (de acelasi tip) pentru a evidentia diversitatea de culori sau modele, si pretul este pe bucata. Sau sunt poze cu seturi si se vinde doar la set, chiar daca pretul este pe bucata. Facem eforturi sa inlaturam toate aceste "situatii" si sa specificam in descrieri clare, dar se pot strecura exceptii si erori. Din aceasta cauza toate comenzile sunt confirmate telefonic. Daca nu se raspunde la telefonul trimis o data cu comanda si nu avem exact produsul din poza (ex: poza are un prosop galben, si noi mai avem doar verde) comanda nu se expediaza.

-acesti termeni si conditii se pot modifica in orice moment, fara o anuntare prealabila.

Metode de plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Ramburs

 - La primirea coletului, platiti la curier

Ordin de plata (prin banca)

 - Solicitati mai intai factura proforma

 

 

ATENTIE! Comenzi neridicate!

Orice comanda plasata pe elider.ro online sau telefonic trebuie ridicata de a curier in maxim 4 zile de la primirea confirmarii de la curier. (in maxim 6 zile de la efectuarea comenzii):

Comenzile care nu sunt ridicate de la curier atrag urmatoarele consecinte:

-orice comanda ulterioara trebuie achitata in avans.

 

 

 

 

 

 

 

 

Speram sa zambiti citind aceste randuri. Citate celebre adunate de pe internet. Va dorim o zi excelenta!
"Stai un minut cu mana pe o soba incinsa si ti se va parea c-ai stat o ora. Stai o ora langa o fata frumoasa si ti se va parea c-ai stat un minut. Ei, asta-i relativitatea!" ( Albert Einstein)
Prezentare depozit. Toate produsele sunt in stoc.

S.C. Lider 4 IT S.R.L.

Magazin online eLider.ro
Iasi, Str. Bucium, nr 21-23
Judetul Iasi, Romania
CUI: RO29258688
J22/1938/2011
Comenzi telefonice si suport:
0784.eLider
comenzi@liderit.ro
ANPC

Viziteaza magazinul Elider.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.
Acceptam plata online cu cardul

Software solution powered by Lider 4 IT software company